ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ - 9

ΕΥΧΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩ ΝΕΩ ΕΤΕΙ - <<ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΘΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΗ>>

Συναγωνισταί, περι τω νέω έτει 2024 εύχομαι ολοψύχως είς όλους σας υγεία και μακροζωΐα αλλά προπάντων εύχομαι  το 2024  να ήτο το έτος της απελευθερώσεως των παρανόμως πολιτικών Εθνικιστών κρατουμένων, καταδικασθέντων υπό της γνωστής δίκης παρωδίας τύπου κεντρικοαφρικανικής δημοκρατίας -συγγνώμη προς τις κεντροαφρικανικς χώρες περί τη συγκρίσει...

 

Πρό πάντων Συναγωνισταί, ας μην ξεχνούμε, πως όσον και αν χειρότερα οδεύουν τα πράγματα περί τη Φυλη μας, να μην χάνουμε την πίστην μας, καθώς: 

 << Η ελευθερία σαν της αυγής το φεγγοβόλον αστέρι, της νυκτός το ξημέρωμα θα φέρει>>.

Ιωάννης Πολέμης

ΕΤΟΣ 2024 - ΕΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ - ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!


ΑΝΩΜΑΛΙΑ -ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ - ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΙΣ

Παρακολουθούμε τω τελευταίω διαστήματι μια επιχειρούμενη επιχείρησις πλύσεως εγκεφάλων εκ των αθλίων τηλεβοσκών -αυτών των τενεκέδων δίχως πάτο, αμόρφωτων και άξεστων, των δημοσιοκάφρων των <<μέσων μαζικής εξαπατήσεως>> <<μμε>>. Δια χυδαίας προπαγάνδας προσπαθούν αυτοί οι αλιτήριοι να πείσουν τον Ελλήνικον λαόν -όπου από ότι φαίνεται παρά την τρομεράν κατρακύλαν του, εν μέρει σε κάποια θέματα κρατά ακόμη μια σωστή στάσις ίσως ένεκα του μαζικού φυλετικού ασυνειδήτου- πως είναι φυσιολογικόν ένας ομοφυλόφιλος -κίναιδος κατά τον Αθηναίον νομοθέτην Σώλοναν- να υιοθετεί ένα νήπιον. Λέγουν δε, και την εξής χιλιοειπωμένην ατάκαν όπου σαν κουρδιστά παίγνια επαναλαμβάνουν: <<διατί; καλλίτερον είναι αυτά τα νήπια  να υιοθετηθούν εκ ετερόφυλων ζευγών όπου θα τα κακοποιούν;>>.

 

Η ηλιθιότης εις όλον της το μεγαλείον, δια αυτούς όπου επαναλαμβάνουν την φράσιν ένεκα ηλιθιότητος, και η δολιότης εις όλον της τo μεγαλείον δια αυτούς όπου την αναπαράγουν ένεκα δολιότητος -δομοσιοκάφροι.

 

Αρχικώς η εν λόγω φράσις κάνει ένα μέγιστον συλλογιστικόν ατόπημα-άλμα. Θεωρεί ως δεδομένον την φυσιολογικήν ανατροφήν του νηπίου εκ κιναίδων. Πού το στηρίζει αυτόν; διότι τα εγκληματολογικά στατιστικά δεδομένα καταδεικνύουν αντίθετα αποτελέσματα, όπου ασφαλώς οδηγούν εν συνεχεία και εις αντίθετον συμπέρασμα. Πάνω από το ενενήντα τοις εκατό των παιδοφίλων παγκοσμίως είναι ομοφυλόφιλοι. Αμέτρητα κακοποιητικά περιστατικά -εν ταις χώραις όπου επιτρέπεται η υιοθεσία εκ κιναίδων, τις αποκαλούμενες και ως <<''προηγμένες''>>- εις βάρος υιοθετημένων νηπίων και παίδων εκ των ομοφυλοφίλων ''γονέων'' τους εκαταγράφοντο επίσης παγκοσμίως. Αναφορικώς, αναφέρω στυγερόν έγκλημα εκ κιναίδων εις βάρους νηπίου βρεφικής ηλικίας  εν Καναδα. Ο κίναιδος όπου είχε αναλάβει τον ρόλον της μητρός, ένεκα τω γεγονότι πως δεν μπορούσε να ακούει το βρεφικόν σπαραγμόν, το έκλεισε έν φούρνω και το έψησε ζωντανόν!

 

Άρα ποιοί είναι αυτοί όπου θα τα κακοποιούν; Ασφαλώς και υπάρχουν ετερόφυλα ζεύγη με ανώμαλες συμπεριφορές, αλλά είναι αι εξαιρέσεις και όχι ο κανών! Αντιθέτως, περί των κιναίδων: η ανωμαλία, η διαστροφή, ο σαδισμός, το μίσος, η κακία, η χρήσις ναρκωτικών και γενικώς πολλά ατοπήματα είναι ο κανών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται εις βάρος των υπολοίπων.

 

Το ερώτημα επίσης: <<ναι ή όχι στην υιοθεσίαν;>> των κιναίδων είναι επίσης γελοίον και δόλιον. Είναι αντιστοίχως σαν να ερωτούμε: ναι ή όχι σε περισσότερες πιθανότητες κάποιον νήπιον να κακοποιηθεί ή να βιασθεί; Είναι εξωπραγματικόν, και όμως, είμαι βέβαιος πως το κοπροβούλιον των βρωμοκοπροπολιτικάντηδων θα εγκρίνει αυτόν τον παρά φύσιν ΄''νόμον''. Άλλωσθε αυτά οι γελοίοι εν είδει κινουμένων σχεδίων όπου ονομάζονται πολιτικάντηδες , αυτοί οι στυγνότατοι επί κυριολεξία κακοποιοί εις βάρους της Ελληνικής Φυλής δεν έχουν διστάσει να εγκρίνουν αντιστοίχου ''κύρους'' βδελύγματα -μνημόνια, ξεπούλημα Μακεδονίας, πλειστηριασμούς κατοικιών Ελλήνων, και πόσα άλλα εν τω μέλι όπου θα εγκρίνουν!!!

 

Θεωρώ δε Συναγωνισταί, πως εν όλοις αυτοις τοις γεγογονόσοιν, είναι βέβαιον πως ευρισκόμεθα εις την ύστατην στιγμήν της παρακμής όταν επιπροσθέτως ένας δεδηλωμένος κίναιδος -ασφαλώς να τονίσουμε το δεδηλωμένος, καθώς αδεδήλωτοι υπάρχουν και υπήρξαν πολλοί, με προεξέχοντα τον αμφιφυλόφιλον ιδρυτήν της <<γαλάζιας παράγκας>> τον τουρκικοβουλγαρικής καταγωγής Καρρά Ομάν Αλή-, είναι πρόεδρος της αξιωματικής ''αντιπολιτεύσεως''. Δηλαδή πλέον η ανωμαλία, ξεφεύγει εκ των πορνοκαταγωγίων της, και των μεσημεριανών εκπομπών εν τη τηλεοράσει -εν είδει τσίρκου- και διεκδικεί πλέον θέσιν εις το πολιτικόν προσκήνιον. Δεν είναι τυχαίον άλλωσθε, όπου αμέσως μετά την έλευσιν του κιναίδου Κασελάκη  του εξ Αμερικής (τέκνον ασφαλώς του μαλοκοθείου Σάμ) άνοιξε και ο δρόμος περί <<τω ''δικαιώματι''>> της υιοθεσίας των κιναίδων. Τίποτε το τυχαίον, και η εκπούστευσις -κατά τον μέγιστον Ιστορικόν Καργάκον- της ελληνικής κοινωνίας εσυνεχίζετο...

 

Δείτε εδώ κάτι άνδρες όπου θα πολεμήσουν τον Ερντογάν... Ασφαλώς ο τούρκος εισβολέας ακονίζει τα μαχαίρια του αλλά εδώ η Ελλάς εκπουστεύτο με τις ευλογίες ασφαλώς των κοπροπολιτικάντηδων.


ΙΜΙΑ 1996-2024 - ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Ο μήνας κάθε έτους του Ιανουαρίου, δια εμάς τους Εθνικιστές έχει σημαίνουσα σημασία καθώς σημαίνει ένα μνημόσυνον. Το μνημόσυνον των τριών Ελλήνων αξιωματικών τού Πολεμικού Ναυτικού όπου έπεσαν μαχόμενοι εκείνη την παγεράν νύκταν, εις την άλλην άκρην του Ελληνικότατου Αγαίου μας, υπερασπιζόμενοι την Τιμήν, και την ακεραιότηταν της Ελληνικής Φυλής. Μιάς φυλής, όπου βάλλεται πανταχόθεν, τόσο εκ των εσωτερικών της εχθρών -των διαφόρων δηλαδή <<προλεταριάτων>> όπου αισθάνονται και είναι ξένα πρός την Φυλήν μας, και διά αυτόν προσπαθούν να την βλάψουν-, αλλά τόσον και εκ των εξωτερικών βαρβάρων -με κύριους εχθρούς τους βαρβάρους εξ ανατολών, τους τουρκομογγόλους δηλαδή, τούς επί κυριολεξία αποβλήτους της μογγολικής Στέπας, όπου αιώνες τώρα μας απειλούν.

 


Αυτά τα τρία Ελληνόπουλα λοιπόν, έπεσαν βάζοντας τα κορμιά τους ως εμπόδιον στα σχέδια των μογγόλων. Είναι ΗΡΩΕΣ και αν υπήρχε Ελληνική πολιτεία, θα έπρεπε η ημέρα της 31ής Ιανουαρίου να είναι εθνική ημέρα πένθους, με τις Σημαίες να κυματίζουν παντού μεσίστιες, και μεγαλοπρεπή μνημόσυνα περί των προαναφερομένων Ηρώων να διαπράττοντο. Καθώς όμως ως γνωστόν αυτό το κράτος δεν είναι Ελληνική πολιτεία μα μια βιτρίνα πολυεθνικών ανωνύμων εταιρειών, όχι μόνον δεν κηρύσσει ημέρα εθνικού πένθους την ημέραν της θυσίας των, όχι μόνον δεν διεξάγει μεγαλοπρεπή μνημόσυνα, του εναντίον, επιτρέπει στα διάφορα <<εσωτερικά προλεταριάτα>> να μολύνουν το κεντρικόν μνημείον των ηρώων δια της σιχαμεράς παρουσίας των, αλλά και δια βεβηλώσεων όπου τα ανθρωπίδια αυτά πράττουν -δια αναγραφής δια ελαιοχρωμάτων εν τω μνημείω, απόθεσις επάνω του κομμουνιστικών σημαιών και άλλα.

 

Έτσι λοιπόν, αφού αυτό το γελοίο κρατικό κατασκεύασμα όπου ονομάζεται <<Ελληνική Δημοκρατία>> -όπου δεν είναι ούτε Ελληνική αλλά ούτε και Δημοκρατία, διότι δεν πρέπει να ξεχνούμε πως η Δημοκρατία της κλασικής αρχαίας Αθήνας ουδεμία σχέσις έχει μετά του κοπροκοινοβουλευτισμού, καθώς ήτο μια αριστοκρατία-αξιοκρατία, αφού δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά είχαν οι πολίτες υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και κριτήρια, δηλαδή, μια δημοκρατία μεταξύ ίσων, το βασικόν συστατικόν περί μιας αληθούς Δημοκρατίας, και όχι οχλοκρατίας όπως ο κοπροκοινοβουλευτισμός- δεν πράττει αυτά όπου εκ των άνωθεν συμπεραίνεται πως πρέπει να πράξει, εμείς, οι Εθνικιστές θα τα πράξουμε. Θα πραγματώσουμε δημόσιον μεγαλοπρεπές μνημόσυνον περί των Ηρώων μας, και θα τιμήσουμε όπως πρέπει, όπως ελαχίστως μπορούμε αυτά τα τρία λιονταρόψυχα παλικάρια. 

 

Αν λοιπόν, τα διάφορα ανθρωποειδή των προλεταριάτων θεωρούν πως μπορούν να έλθουν δια σιδερολοστών, ροπάλων, μαχαιριών, έμφλεκτων βομβών, καπνογόνων και άλλων ''δημοκρατικών'' αριστερών εργαλείων και να μας επιτεθούν, καλούμε την αστυνομίαν να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να  μαζέψει αυτά τα μιάσματα. Αν δεν το πράξει, είναι υπεύθυνη η ιδία δια ό,τι θα επακολουθήσει, καθώς τα αναφαίρετο δικαίωμα εις την αυτοάμηναν θεωρώ πως δεν χρειάζεται κανένα <<Σύνταγμα>> ή επίγειον νόμον ίνα το αναγνωρίσει. Όποίον από αυτά τα κακοποιά στοιχεία του υπονόμου-υποκόσμου της <<αριστερίλας-σαπίλας-σκατίλας>> θεωρήσει πως μπορεί να μας επιτεθεί, <<να μας τσακίσει>> όπως μετά μαϊμουδικής μανίας φωνασκούν, μάλλον θα αλλάξει γνώμη. 

 

Διότι ας μην ξεχνούν, πως οι όποιες επιθέσεις πολυαρίθμων αριστεριστών έναντι μεμονωμένων ατόμων δε αποτελούν προϊόν όπου μπορούν να εκλάβουν αυτοπεποίθησιν, μα του εναντίον, να εκλάβουν φόβον, διότι αν ευρεθούν αντιμέτωπα μετά μιας οργανωμένης δυνάμεως Εθνικιστών, ξέρουν πολύ καλά ότι θα τραπούν εις <<άτακτον φυγήν>> -όπως έπραξαν επανειλημμένως οι ''αντάρτες'' προγόνοι των κατά τοις 1944-45 και 1946-49, αλλά και οι ιδίοι τω 2023 εν τω ΗΣΑΠ Μοναστηράκη.

 

Συναγωνισταί, ας είμεθα εν επαγρυπνήσει περί της ημέρας και της ώρας του μεγάλου μας μνημοσύνου, όπου ασφαλώς θα ανακοινωθεί εν τη κεντρικη ιστοσελίδι μας -επιλέξτε εδώ- ώστε να τιμήσουμε όπως ακριβώς χρειάζεται τούς: Καραθανάση, Βλαχάκο και Γιαλοψό, αλλά ταυτοχρόνως να δώσουμε και ένα μήνυμα: Πως ο Εθνικισμός είναι εδώ, ο Εθνικισμός δεν έφυγε πότε, και πως δεν μπορούν δια γελοίων μεθοδεύσεων να απαγορεύσουν μια ιδεολογία. Πόσον μάλλον όταν δεν είναι απλώς μια ιδεολογία, αλλά είναι πλέον μεγίστη ανάγκη!

 

 

 Ζήτω Ο Εθνικισμός

Μάξιμος Ιωαννίδης